Vlasová stylistka

Jana Menšíková

Hotel Panorama
Milevská 1695/7,
Praha 4
140 63
776 833 131
vlasovastylistka@email.cz

Proč píši svůj blog?

31.03.2015 07:42

Proč píšu blog?

První příspěvek v mém blogu vyprávěl, jakou životní cestou jsem až do teď šla.

Přečíst si ho můžete  ZDE 

Dnes se podělím o to, proč vlastně vznikl tento blog…

Za mou třináctiletou kadeřnickou praxi jsem se setkala s mnoha otázkami týkajících se vlasů, či péče o ně. Leckdy to byli otázky dost komplikované a najít odpověď nebylo lehké ani pro odborníka. Kdo se má totiž v té změti informací, které jsou nám všudypřítomně k dispozici, vyznat že? V televizi je nám nabízena jako nejlepší na trhu vlasová kosmetika od XY, kadeřnice tvrdí opak a nabízí vám XX. V regálech obchodního centra či drogerie je tak obrovská nabídka zboží, že úplně znemožňuje výběr a v každém kadeřnictví mají jinou profesionální řadu… Z tak velké nabídky soudím, že je i velká poptávka po tomto zboží…to, že se na nás valí z každé strany jiná informace, je pouhopouhý marketing. Všichni se snaží zaujmout a prodat.

A právě proto vznikl tento blog, ve kterém píši svůj úhel pohledu na téma vlasy a péče o ně.  V jednotlivých příspěvcích detailně proberu vše, co se naší krásy týká od stravy až po výběr fénu na vlasy.

Mé přání totiž je, abychom byly my ženy sebevědomé, uměly o sebe pečovat a měly se rády přesně takové, jaké jsme. Náš vzhled má totiž na naše sebevědomí velký vliv. A naše sebevědomí pak zas na kvalitu našeho života…

Všechny jsme krásné a je jen na nás, zda tuto skutečnost chceme přijmout.